Welkom op de website van Edro Service uit Gees

Welkom op de nieuwe website van Edro Service uit Gees. Bij Edro Service kunt u terecht voor allerhande installatie werkzaamheden. Zo kunnen wij uw badkamer geheel renoveren, electriciteit aanleggen in nieuwbouw of bestaande projecten. Daarnaast verkoopt en installeert Edro Service alle typen Remeha combi of Solo ketels.

Edro Service is tevens een storings en onderhoudsbedrijf. En staat direct voor u klaar. Wij bergijpen dat storingen in huis direct opgelost dienen te worden. Dus ook bij storingen in de regio Gees, Oosterhesselen, Sleen, Zwinderen, Meppel, Aalden, Coevorden belt u direct met Edro Service.

Wilt u weten welke projecten wij reeds hebben afgerond? Kijk dan bij de knop projecten om een idee te krijgen hoe een en ander in zijn werk gaat.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *