Remeha Aquanta

Remeha Aquanta

Het comfort van een 5 sterren hotel bij u thuis.Remeha Aquanta

Met de Remeha Aquanta haalt u het ultieme water- en warmtecomfort in huis; op meerdere plaatsen in uw huis tegelijk krachtige stromen warm water vragen én krijgen, is met de Aquanta de normaalste zaak van de wereld. Deze HR-combiketel met geïntegreerde boiler introduceert dan ook de nieuwe norm in zijn klasse en voldoet daarbij ruimschoots aan de hoogste comfortklasse CW6.

Optimale luxe waar u maar wilt
De Remeha Aquanta komt het best tot z’n recht in woningen waar hoge eisen worden gesteld aan behaaglijke warmte en warm watercomfort. Droomt u van een badkamer met een stort- of massagedouche, een royaal bad en dubbele wastafels? In dat geval zorgt de Aquanta ervoor dat u al die luxe comfortabel kunt gebruiken. Terwijl u onder de douche staat, uw partner zich wast aan de wastafel en er ook beneden warm water wordt gevraagd, zorgt de Aquanta voor warm water zonder temperatuurdip of waterkrachtverlies.

Ideale matenRemeha Aquanta
De Remeha Aquanta combineert het beste van twee werelden in één compact apparaat. Met de Aquanta bespaart u juist ruimte, hij is namelijk slechts 140 cm hoog, 59 cm breed en 60 cm diep. Dankzij deze maten is de Remeha Aquanta te plaatsen in een hoekje op zolder, in de kelder of in een stookruimte. Maar ook in de keuken of bijkeuken is het een fraaie verschijning.