Over Edro Service

Als eerste, Nogmaals welkom op mijn website van Edro-Service uit de regio Gees, Coevorden, Oosterhesselen, Meppen, Zwinderen, Aalden.

Mijn naam is Edwin  Robbertsen . 44 jaar geleden werd ik geboren in Landsmeer (een dorpje onder de rook van Amsterdam). Ik ben gehuwd en vader van 3 kinderen.

Na mijn  technische opleiding ben ik werkzaam geweest in de hoog frequentie techniek. Dit hield  o.a  in, het solderen van diverse soorten printen.

In 1988 ben ik bij een elektrotechnisch bedrijf gaan werken in Amsterdam, hier vervulde ik de functie paneelbouwer / elektromonteur en was als zodanig mede belast met het monteren van schakelkasten en aanleggen van alle voorkomende soorten elektrotechnische installaties.

Na hier ruim 3 jaar te hebben gewerkt tijd voor een nieuwe uitdaging als service/onderhoudsmonteur bij een installatie bedrijf in monnickendam. Ik was hier belast met het verhelpen van alle voorkomende storingen aan verwarming installaties, zowel in de utiliteitsbouw, scholen en particulieren. Bij dit bedrijf ben ik in 1994 nauw betrokken geweest bij het opzetten van een op afstand bediend gebouwbeheersysteem. ( HCS. )

Ook heb ik hier m`n diploma onderhoudsmonteur installatietechniek gehaald.

In het jaar 2001 kreeg ik een aanbod om service manager te worden bij een installatie bedrijf in Amsterdam. Deze functie heb ik bekleed tot het jaar 2002.

In 2002 zijn wij als gezin verhuisd van Noord-Holland naar het mooie Gees in Drenthe.

In verband met de grote reisafstand heb ik besloten om mijn werkzaamheden als service manager te beëindigen.

Van 2002 tot 2004 ben ik werkzaam geweest bij een installatie bedrijf in Emmen, en heb daar als aanvulling op mijn installatie gerelateerde diploma`s mijn Airconditioning diploma gehaald.

En uiteindelijk  een lang gekoesterde droom werkelijkheid laten worden door voor mijzelf te beginnen .

Zo is uiteindelijk  in November 2004 mijn eigen bedrijf Edro Service tot leven gekomen.

Voor diegene die het nog niet was opgevallen,  EDRO= EDwin RObbertsen

Zoals u kunt lezen draai ik al geruime tijd mee in de installatie wereld. Edro-Service stelt zich dan ook beschikbaar voor alle installatie techniek gerelateerde werkzaamheden. vanaf het afmonteren van een stopcontact , complete badkamer renovatie, vernieuwen van uw verwarmings toestel of zonnepanelen op uw dak, of wat dacht u van de nieuwste generatie cv ketels van Remeha welke elektriciteit op wekken.

Edro-Service kan alles verzorgen van bekabeling door uw gehele woning al het aanleggen van water, sanitaire voorzieningen tot het plaatsen van een geheel nieuwe CV installatie.